Fantacor Ky - Valon sota

Nordlandin kronikat – Valon sota on ensimmäinen Fantacor Ky:n kustantama fantasiateos, joka sai alkunsa yksittäisistä tarinoista. Noiden tarinoiden ympärille rakentui juoni, aikajana, miljöö ja visiofantasiakirjasta.

Nordlandin kronikoiden Valon sota, kertoo Takhar Kärsivällisestä, barbaarista, jonka jumala Tarkhin tahto sitoo Nordlandin jäisille aroille. Epäkuollut barbaarisoturi löytää paikkansa kaltaistensajoukossa ja tuntee vain kostonhalun, joka ajaa kirottua sielua eteenpäin. Etelästä nouseva uusi valo, Pyhä Plaus, uhkaa barbaariheimoja, ja taistelu olemassa olosta voi alkaa. Nuori velho, Jervan, käy taistelua ajatustensa ja tunteidensa kanssa. Mystisen kiven myötä opinnot edistyvät nopeasti, ja vaikka vanha mestari Lefonus tuntuukin muuttuneen, ei Jervan halua uskoa tästä pahaa. Kaikki ei silti ole miltä näyttää.

Nordlandin kronikoiden Valon sota on ensimmäinen www.kirjoittaja.fi –sivustolle ladatuista novelleista koostettu e-kirja, jota on täydennetty aikaisemmin julkaisemattomilla novelleilla.

Kannen kuva @SamiHeikkinen, Kansi @Tero Lehtonen

E-Kirja ostettavissa Elisa Kirja -palvelusta.