Sosiaalisen median arvontojen säännöt

 

Arvonnan järjestäjä

Fantacor Ky:n arvonnoissa arvonnan järjestäjä on aina Fantacor Ky.

Sellaisissa tapauksissa, joissa arvonta toteutetaan yhdessä jonkin kaupallisen yhteistyön tiimoilta, Fantacor Ky kantaa vastuun arvonnasta niissä tapauksissa, kun arvonta julkistetaan Fantacor Ky:n sosiaalisen median kanavissa.

Facebook/Instagram ei ole missään arvonnassa sponsorin, suosittelijan ja järjestäjän roolissa. Facebook/Instagram ei hallinnoi mitään Fantacor Ky:n järjestämää kamppanjaa, eikä liity millään tavalla arvontaan tai sen järjestämiseen.

 

Arvonnan ajankohta ja osallistumisaika

Jokaisen arvonnan ajankohta ja osallistumisaika ilmoitetaan jokaisen arvonnan osalta erikseen arvonnasta ilmoittavassa sosiaalisen median postauksessa.

 

Miten voittajille ilmoitetaan?

Lähtökohtaisesti voittajille ilmoitetaan voitosta aina yksityisviestillä. Jos arvonnan tulokset halutaan tiedottaa julkisesti Fantacor Ky:n toimesta, jokaiselta voittajalta varmistetaan tapauskohtaisesti oikeus julkistaa voittajan tiedot.

 

Palkinnon toimittaminen arvonnan voittajalle

Jos arvonnan palkintona on tavarapalkinto, palkinto toimitetaan voittajalle lähtökohtaisesti voittajan toivomaan postiosoitteeseen tai jollain muulla voittajan kanssa yhdessä sovitulla tavalla.

Niissä tapauksissa, joissa voittajaa ei kohtuullisessa ajassa tavoiteta, arvonta suoritetaan uudestaan. Kohtuullinen aika on lähtökohtaisesti viisi (5) vuorokautta, jos arvonnan yhteydessä ei toisin mainita.

Fantacor Ky ei vastaa palkinnon toimittamisen esteistä ja arvonnan voittaja vastaa voiton hyväksymisestä aiheutuvista kuluista. Esimerkiksi jos voittajaa lähimmälle palkinnon toimituspisteelle pääsy aiheuttaa voittajalle matkakuluja, ei Fantacor Ky ole vastuussa noista matkakuluista. Fantacor Ky kuitenkin on vastuussa palkinnon kotimaan toimituskuluista.

 

Arvontoihin osallistuminen

Fantacor Ky:n järjestämään arvontaan osallistuminen on aina maksutonta ja vapaaehtoista.

Facebook arvontaan osallistuminen saattaa edellyttää:

  • Fantacor Ky:n sivustosta tykkäämistä
  • Arvontapäivityksestä tykkäämistä tai siihen reagoimista
  • Yksityisviestin lähettämistä
  • Arvontapäivityksen kommentointia arvonnan järjestäjän edellyttämällä tavalla

Istagramissa arvontaan osallistuminen saattaa edellyttää:

  • Kommentoinnin
  • Kaverin tägäämisen kommenttiin
  • Storyssa jakamisen
  • Päivityksestä tykkäämisen
  • Fantacor Ky:n profiilin seuraamisen

Fantacor Ky:llä on oikeus hylätä tai poistaa asiattomaksi katsomansa kommentti. Lisäksi Fantacor Ky:llä on oikeus evätä arvontaan osallistuminen törkeän tai loukkaavan kielenkäytön tai muun epäsopivan toiminnan johdosta.

 

Arvontojen verotus

Fantacor Ky on velvollinen maksamaan lain määrämän veron (30%) arvontojen palkinnoista sellaisissa tapauksissa, jolloin arvontojen palkintojen kokonaisarvo kuukaudessa ylittää 166,66€.

Fantacor Ky noudattaa verojen maksun osalta Verohallinnon ohjeita ja määräyksiä.

 

Arvonnan sääntöjen muutokset

Fantacor Ky pidättää oikeuden muutoksiin.

Tältä sivustolta pääset lukemaan kulloinkin voimassa olevat arvontojen säännöt.