Fantacor Ky - Pohjoisen legendat

Pohjoisen legendat -fantasiakirjasarja

Pohjoisen legendat on Aapo Leisiön kirjoittama fantasiakirjasarja, josta on ilmestynyt tähän mennessä neljä osaa. Sarjaa on luotu vuodesta 2006 saakka ja se on kulkenut ensimmäisestä sanasta tähän pisteeseen pitkän ja kivisen tien. 

Pohjoisen legendat ei ole kuitenkaan pelkästään kirjailijan aikaansaannosta, vaan suuri osa kirjan maailmasta, henkilöhahmoista ja juonesta on suunniteltu yhdessä Kasper Vuorisen kanssa. Kasperin kädenjälki näkyy vahvasti erityisesti örkeissä, Darkoniassa ja Bathorissa sekä druidi Lyniassa, eräässä kirjasarjan keskeisessä hahmossa. 

Tutustu tarkemmin Pohjoisen legendat -fantasiakirjasarjaan tästä.

 

Fantacor-Ky-Muukalainen

Kirjasarjan uusin osa - Muukalainen

Muukalainen jatkaa sarjaa siitä, mihin edellinen osa Tulenkantaja loppui. Muukalainen on juoneltaan ollut vaativin kirjoitettava, ja ainakin tekijöiden mielestä tuo työ on ollut onnistunutta.

Henkilöhahmoja on mukana vielä entistäkin enemmän ja juoni kulkee tahoillaan eteenpäin hiljakseen. Tulee vahvasti Game of Thrones -mielleyhtymiä.” 

https://www.instagram.com/_kirjakeiju_/ –

Tutustu kirjaan tarkemmin tästä.

Fantacor Ky -Sanoiksi puettuja ajatuksia

Sanoiksi Puettuja Ajatuksia - E-kirja

Sanoiksi Puettuja Ajatuksia on novellikokoelma, jonka novellit on koostettu Kirjoittaja.fi -palveluun ladatuista novelleista. Teoksella on useita kirjoittajia, ja se on julkaistu vuonna 2015.

Lue lisää kirjata tästä.

 

Fantacor Ky - Valon sota

Valon Sota - E-kirja

Nordlandin kronikat – Valon sota on ensimmäinen Fantacor Ky:n kustantama fantasiateos, joka sai alkunsa yksittäisistä tarinoista. Noiden tarinoiden ympärille rakentui juoni, aikajana, miljöö ja visiofantasiakirjasta.

Luo lisää kirjasta tästä.

Fantacor-Ky-Ääninovellit

Fantacorin ääninovellit

Fantacor Ky tuottaa maksuttomia ääninovelleja, joilla on kaksi tehtävää. Tarjota kuulijoille maksuttomia elämyksiä spekulatiivisen fiktion parissa, ja lisätä tietoisuutta meistä. 

Voit kuunnella maksuttomia ääninovelleja Fantacorin YouTube-kanavalla tai ladata novellit mp3 muodossa tästä.

 

Fantacor-Ky-Äänikirjat

Tulossa myöhemmin

Fantacor Ky on kustantamassa tulevaisuudessa Pohjoisen legendat -fantasiakirjasarjan teokset myös äänikirjoiksi. 

Ilmoitamme asiasta lisää, kun projekti etenee.