Fantacor-Ky-Aapo-Leisiö

Aapo Leisiö

Aapo Leisiö on vuonna 1980 maailmaan pullahtanut vantaalainen fantasia- ja scifiharrastaja. Päivätyöt kuluvat turvallisuuden parissa, mutta perheen lisäksi illat täyttyvät myyttisestä historiasta ja tulevaisuuden juonirungoista.

Aapo ylläpitää Kirjoittaja.fi -sivustoa yhdessä Kasperin kanssa.Tuolle sivustolle hän on julkaissut ensimmäisiä fantasia- ja scifiaiheisia novellejaan. Aapo on kirjoittanut Pohjoisen legendat -sarjan teokset ja hänen kätenjälkensä näkyy erityisesti kirjasarjan päähenkilössä Arathuksessa sekä aatelisissa ja valtarakenteissa. Intohimona taistelukohtausten suunnittelu ja kirjoittaminen.

Voitaneen sanoa, että Aapo on malliesimerkki siitä, että kuka vain voi kirjoittaa. Äidinkielen kirjoituksissa työnäytteet lähtivät ulosvahvana i:nä, ja nyt takana on satojatuhansia sanoja.

Aapon tavoitat numerosta 050-3493459 tai aapo.leisio (at)fantacor.fi.

Aapon blogia voit seurata osoitteessa fantasiakirjailija.wordpress.blog

Fantacor-Ky-Kasper-Vuorinen

kasper vuorinen

Kasper Vuorinen on 1980 syntynyt juornaankyläläinen, eliJuornaankylällä asuva keskiaikaharrastaja ja roolipelaaja. Kasper on Fantacorin toinen äänekäs yhtiömies, takapiru jonka mielikuvituksella ei liene rajoja. Kasperin käsialaa Pohjoisen legendat -sarjassa ovat muun muassa Lynia, Darkonia, Bathor ja örkkien tapa ilmaista paikat ja vuodenajat vihreän eri sävyinä.

Työelämässä Kasper on päässyt tutustumaan useaan vieraaseenkulttuuriin ja uskontoon. Arkipäivät, jollaisia Kasperille ovat myös lauantait ja sunnuntait, kuluvat opetuksen ja kasvatuksen parissa.

Kasper ammentaa mielikuvituksestaan tapahtumia ja käänteitäPohjoisen legendat -fantasiasarjaan ja pyörii takapiruna www.kirjoittaja.fi -sivustolla.

Kasper Vuorisen tavoittaa numerosta 050-476 4600 tai kasper.vuorinen (at) fantacor.fi