Fantacor Ky-Sanoiksi-puettuja-ajatuksia

Sanoiksi Puettuja Ajatuksia (Fantacor Ky, 2015) on www.kirjoittaja.fi -sivustolta koottuja novelleja ja kirjoituksia. Se kuljettaa lukijat ahdistaviin tilanteisiin, miltei täydellisesti toteutetun murhan kiemuroihin, murenevaan rakkauteen, aikuisuuteen, Lapin erämaihin, Syyriaan, jossa ihmisten sijaan kärsivät pulut, ja petetyn ihmisen sielunmaisemaan. Sanoiksi Puettuja Ajatuksia on novellikokoelma, jonka tarkoitus on puhutella kaikkia lukijoita.

Tämän kirjan tarkoitus on julistaa, että kuka tahansa voi kirjoittaa, ja että kuka tahansa voi tarjota toisille elämyksellisiä hetkiä.

Sanoiksi Puettuja Ajatuksia on seitsemän kirjoittajan ajatustöiden tulos. Emilie Pirttinen, Esa Nakkila, Jenni Pennanen, Mia Tammelin– Johansson, Risto Kauhanen, Salla Snabb ja Sami Aaltonen ovat halunneet raottaa omia ajatuksiaan lukijalle novellien muodossa. Erilaisista elämäntilanteista ponnistavilla kirjailijoilla on yksi yhdistävä tekijä -intohimo kirjoittamiseen. He ovat pukeneet ajatuksiaan paperille, antaneet tuotoksensa nettiin luettavaksi ja lopulta nuo teokset ovat päätyneet osaksi tätä kokoelmaa.

Kansikuva @Tero Lehtonen

E-Kirja ostettavissa Elisa Kirja -palvelusta.