Osa VI – Lohikäärmeherra

23.90

Koko: 148×210

Kansi: Pehmeäkantinen

 

Valmistettu ISO: 14001 ja PEFC-ympäristösertifikaattien mukaisesti.

Kuvaus

Pohjoisen legendat VI, Lohikäärmeherra

Jokin häiritsee virtausta, ja tuo jokin pakottaa arkkivelho Arathuksen jättämään taakseen Aenvaardin linnoituksen, ainoan paikan, jonka hän on todella koskaan tuntenut kodikseen. Ja kun asioiden syyt alkavat selvitä, hän ymmärtää, että ei ehkä pärjääkään enää vain omillaan. Epäkuolleiden synnyttämä uhka aiheuttaa kuohuntaa pohjoisen lisäksi myös etelässä, kun ikiaikainen voima tiedostaa tasapainon vaarantuvan. Mioksen kuningas kohtaa kadonneen poikansa ja koettaa yhdistää sisällissodan repimän maan aateliset yhteistä uhkaa vastaan, mutta saako se aateliset unohtamaan vallanhimon ja oman edun tavoittelun? Puolihaltia Lynia päättää tarttua toimeen epäkuolleita vastaan ilman velho Arathusta, ja Arkan seuraa sydämensä valittua välittämättä lainkaan, onko se hänen omasta mielestään viisasta.

Lohikäärmeherra kertoo lukijalleen tarinan muinaisten voimien heräämisestä ja tasapainon järkkymisestä. Se kertoo jälleennäkemisestä, lähtemisestä ja omien etujen ajamisesta, mutta myös rakkaudesta, kohtaamisista ja sydänten vaikeista valinnoista.

Lohikäärmeherra on Pohjoisen legendat -fantasiakirjasarjan kuudes osa. Kirja jatkaa siitä, mihin edellinen osa Arkkivelho päättyi ja vie lukijansa kuvitteelliseen maailmaan, jossa lohikäärmeet ja demonit eivät ole vain tarinoita ja satuja.

Lisätiedot

Paino 5 kg (kilogramma)